Kundprofil
Hos Yogavi

Företagsyoga

Är du intresserad av yoga på din arbetsplats? Studier visar att Yoga kan bidra till minskad stress, ökad fokus och kreativitet. Även effekter som förbättrad sömn, ökad närvaro medvetenhet, motivation och stärkt immunförsvar.

Tillsammans med yogan i arbetsgruppen kan ni även stärka medarbetarnas känslan av gemenskap och sammanhang vilket kan bidra till en förbättrad arbetsmiljö.

Ni får lära er olika tekniker för avslappning, fokusering och kroppskontroll. Medveten andning och yogans rörelser gör det möjligt för återhämtning och ger en effekt fysiskt.

Lugn Yoga

Enkla andningsövningar och mjuk yoga som passar alla med fokus på återhämtning.

60 min

> 12 personer
3 000 kr / 1 gång
13 500 kr / 5 tillfällen

Flödande Yoga

Mjukt flödande yoga med fokus på andetaget och närvaro i kroppen. Mjuka rörelser där vi flödar genom stående sittande och avslutar med en skön guidad avslutning.

60 min

> 12 personer
3 000 kr / 1 gång
13 500 kr / 5 tillfällen

Kontorsyoga

Lugna rörelser som utförs sittandes och stående samt mjuka och lugna andningsövningar.

30 min

> 12 personer
1 500 kr / 1 gång
7 000 kr / 5 tillfällen

Yoga för enskild medarbetare

Vi kommer överens om vart du vill lägga ditt fokus så skapar vi ett yogapass utifrån det.Du får ett skräddarsytt yogaprogram utifrån dina unika behov och förutsättningar.

60 min

1 person
900 kr / 1 gång
8 500 kr / 10 tillfällen
Ta med en kollega + 250 kr

Bokningsförfrågan

Välkomna att kontakta mig för bokningsförfrågningar. Ange vilken yogaform ni är intresserade av,  storlek på grupp, antal tillfällen ni önskar samt önskemål om plats, dagar och tider som passar er. Gärna minst två veckor innan önskad starttid.

FÖRETAGSYOGA

Nyhetsbrev

Få tips kring nya kurser
och klasser

Norrgatan 15
352 31 Växjö

© YOGAVI • Integritetspolicy
Design och layout av Sund Studio