Skip to main content
Min Story

Ulrika Wee-Ellis

Jag hittade till yogan i en hektisk period i mitt liv. När jag tog min första yogaklass förundrades jag över allas närvaro i yogasalen. Vid den tiden var jag allt annat än i nuet. Min kropp och hjärna var alltid någon annanstans och jag förstod där och då att jag behövde förändring.

Tillsammans med fantastiska lärare, flera lärarutbildningar och daglig praktik av yoga och meditation står jag nu redo att öppna mitt egna lilla yogarum. YOGAVI uppstod ur en känsla av att VI tillsammans kan skapa en plats för gemenskap, glädje och acceptans. Ett rum där vi får närvaro, stillhet, skratt och glädje men också allvar sorg och tårar om det är vad som finns just då.

Jag vill ge möjligheten att uppmärksamma andetaget och möjligheten att se vad som pågår i nuet. Hitta till medvetenheten i rörelsen och känslan av att kunna släppa taget och att möta sig själv på yogamattan. Jag erbjuder klasser i Yin Yoga, Yoga Nidra, Barnyoga och Mjukt Flödande Yoga (Ashtanga yoga). Yinyogan är en mjuk yoga där varje position varar 3-5 minuter vilket ger tid till att slappna av i kropp och sinne. Ashtanga yoga är en flödande yoga som synkar rörelsen och andetaget.

Se utbildningar

2014 – Manju Pattabhi Jois Teacher Training Course of Therapy 

2015 – Manju Pattatbhi Jois Teacher Training Course of Therapy 

2016 – Manju Pattabi Jois Teacher Training Course Primary Series 

2017 – Restorative Yoga Teacher Training med Magdalena Mecweld och Mats Nielsen

2018 – Yinyoga och Traditionell Kinesisk medicin med Magdalena Mecweld, Mats Nielsen och Jana Särman  

2018 – Yinyoga och Mindfulness med Magdalena Mecweld, Mats Nielsen och leg. psykolog Mats Ek

2018 – Diplomerad Barnyogaledare, barnyoga.com 

2019 – Yinyoga Teacher Training Grundkurs med Magdalena Mecweld och Mats Nielsen 

2019 – Reiki Shoden första graden enligt Usui 

2019 – Reiki Okuden andra graden enligt Usui 

  2020 – Diplomerad Tonårsyogaledare, barnyoga.com 

  2021 – Certifierad Barn och Tonårsyogalärare 2 moduler, barnyoga.com

  2021 – Reiki Shinpiden Reiki Master tredje graden enligt Usui 

  2022 – Yoga Nidra Teacher Training med Jennie Wadsten och Melanie Cooper, 30 timmar

  2022 – Yinyoga och Anatomi, Modul 5 Yinyogacenter 35 timmar

  2024 – Traumaanpassad Yoga (TAY-70), Grundutbildning 70 timmar